MediaPanel introductie

Word nu lid van hét MediaPanel van Vlaanderen en geef jouw mening over de Vlaamse media!

Ja, ik doe mee!

Hoe werkt het?

MediaPanel logo vierkant

MediaPanel

MediaPanel is een online panel van het marktonderzoeksbureau Ipsos waarin je als lid dagelijks, in een korte vragenlijst, de televisieprogramma’s die je de dag voordien bekeken hebt kan beoordelen. Daarnaast kan je ook regelmatig deelnemen aan vragenlijsten over radioprogramma’s, televisie en radio in het algemeen of over diverse mediagerelateerde onderwerpen. Door jouw deelname kan je mee vorm geven aan het Vlaamse medialandschap.


MediaPanel punten icon

Punten sparen

Jouw mening telt, en die is ook geld waard! Voor jouw deelname ontvang je punten op je persoonlijke puntensaldo. Jouw gespaarde punten kan je inwisselen voor mooie prijzen, zoals waardebonnen bij diverse (web)winkels.


MediaPanel loterij icon

Maandelijkse loterij

Met elke deelname verdien je ook tickets voor de maandelijkse loterij met een prijzenpot t.w.v. €500. Hoe vaker je deelneemt, hoe meer kans je hebt om te winnen.


MediaPanel privacy icon

Privacy

Jouw persoonsgegevens worden enkel gebruikt om je te contacteren voor dit onderzoek en voor analysedoeleinden, en worden niet doorgegeven/verkocht aan derden. De antwoorden die je geeft in de vragenlijsten worden ook steeds geanonimiseerd.


Ben je minstens 16 jaar, inwoner van Vlaanderen of Brussel, en heb je zin om jouw mening te geven? Schrijf je dan via onderstaand formulier in, en word lid van hét MediaPanel van Vlaanderen!

Ja, ik doe mee!


Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.